آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,734
تعداد مقالات31,159
تعداد مشاهده مقاله30,781,243
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,515,269

1.

ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی‌های کریستالی و میکروسکوپی گرانول‌های نشاستۀ برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM )

دوره 14، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 13-24
رضا فرهمندفر؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ آرش کوچکی؛ مریم حسینی

2.

بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری

دوره 9، شماره 3، آذر 1387، صفحه 153-170
علیرضا صادقی؛ فخری شهیدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ بلال صادقی

3.

بررسی کاربرد نانوکامپوزیت های پلی اتیلن سبک خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری)

دوره 12، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 51-60
عبدالله همتیان سورکی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی قیافه داوودی؛ سیدعلی مرتضوی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب