آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,842,193
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,408,418

1.

بررسی تأثیر ورقه‌های گریپ‌گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه1

دوره 5، شماره 3، آذر 1383، صفحه 1-16
پروین شرایعی؛ محمدعلی شاه بیک؛ علی مختاریان

2.

بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب‌زمینی تحت تأثیر‏ روغن مغز بنه، مواد صابونی‌‌ناشوندة روغن‌ مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ ‌کردن عمیق

دوره 14، شماره 3، آذر 1392، صفحه 97-112
پروین شرایعی؛ رضا فرهوش؛ هاشم پورآذرنگ؛ محمدحسین حداد خداپرست

3.

تأثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta)

دوره 14، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 59-72
پروین شرایعی؛ ابراهیم گنجی‌مقدم

4.

تأثیر سطوح مختلف آب آبیاری و کود پتاسیم بر کارآیی مصرف آب و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی رقم پتو ارلی سی اچ1

دوره 7، شماره 2، شهریور 1385، صفحه 75-86
پروین شرایعی؛ علیرضا سبحانی؛ محمدحسین رحیمیان

5.

تأثیر غوطه‌وری در امولسیون روغنی و دمای نگهداری بر کیفیت انبارمانی خربزه

دوره 13، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 69-82
پروین شرایعی

6.

تأثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات رنگی عصارة زعفران با استفاده از خشک‌کن انجمادی

دوره 15، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 25-38
پروین شرایعی؛ سودابه عین‌افشار؛ آزاده کمالی؛ راضیه نیازمند


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب