آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,733
تعداد مقالات31,133
تعداد مشاهده مقاله30,581,875
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,495,362

1.

اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 85-100
فرناز مشایخی؛ یزدان مرادی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ قربان زارع گشتی؛ علیرضا رضوانی گیل کلائی

2.

بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 87-98
یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

3.

بررسی ترکیبات تقریبی ، اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد

دوره 21، شماره 2، فروردین 1392، صفحه 125-132
یزدان مرادی؛ نسرین مشایی؛ بابک کرمی؛ قربان زارع گشتی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب