آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,090
تعداد مشاهده مقاله29,452,018
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,379,115

1.

اثر عصاره برخی گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی‌بیوتیک بر کاهش کلنیزاسیون باکتری کمپیلو باکتر ژژونی در روده جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 5، دی 1395، صفحه 795-806
کریم چعب؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی

2.

بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 446-459
مینو میرزاوند؛ شعبان رحیمی؛ محمدعلی سحری

3.

تأثیر پروبیوتیک، آویشن (Thymus vulgaris L.) و شیرین‌بیان (Glycyrrhiza glabra L.) بر فراسنجه‌های خونی، پاسخ ایمنی، خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 29-39
مونسه حمیدی؛ شعبان رحیمی؛ ناهید مژگانی

4.

مقایسه اثر شش عصاره گیاهی و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی و لیپیدهای سرم جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 177-184
بهنام کریمی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

5.

مقایسه اثر عصاره‌‌های آویشن (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 25، شماره 1، اردیبهشت 1388، صفحه 39-48
زریر تیموری‌زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد‌امیر کریمی ترشیزی؛ رضا امید‌بیگی

6.

مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 2، مرداد 1389، صفحه 252-264
زریر تیموری‌زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ رضا امیدبیگی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب