آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,895,181
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,756,816

1.

Comparison between Two Groups of Pathogenic Bacteria under Different Essential Oil Extract of Ocimum basilicum L.

دوره 6، شماره 2، آذر 2017، صفحه 241-245
Amir Mohammad Daneshian Moghaddam؛ Jalal Shayegh؛ Jalil Dolghari Sharaf

2.

Detection of Mycoplasma gallisepticum, Isolation, and Determination of Tylosin Susceptibility of Isolates from Commercial Chickens

دوره 78، شماره 4، مهر و آبان 2023، صفحه 1247-1257
K Kachabi؛ S. A Pourbakhsh؛ T Zahraei Salehi

3.

In-Vitro Anti-Bacterial, Phytochemical and Antioxidant Activity of Gezawa (Withania somnifera (L.) Dunal) Extracts Against Human Pathogenic Bacteria

دوره 10، شماره 1، تیر 2021، صفحه 117-126
Yirgashewa Asfere Wuhibe؛ Getaw Abera Zewdu؛ Getu Hailu W/Yohannes؛ Degisew Yinur Mengistu

4.

in vitro Evaluation of Cytotoxicity and Antibacterial Activities of Ribwort Plantain (Plantago Lanceolata L.) Root Fractions and Phytochemical Analysis by Gas Chromatography-Mass Spectrometry

دوره 77، شماره 6، بهمن و اسفند 2022، صفحه 2131-2143
S Rahamouz-Haghighi؛ Kh Bagheri؛ N Mohsen-Pour؛ A Sharafi

5.

Studies on Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Cleome brachycarpa (Forssk.) Vahl ex DC. and Cleome quinquenervia DC

دوره 12، شماره 3، آذر 2023، صفحه 251-258
Manijeh Joukar؛ Kambiz Larijani؛ Mohammad Hossein Farjam؛ Mohammad Hadi Givianrad؛ Fereshteh Nematollahi

6.

اثر اسانس کلپوره (Teucrium polium L.) بر مهار رشد کلستریدیوم بوتولینوم تیپ A جداسازی شده از فراورده‌های لبنی سنتی

دوره 32، شماره 3، شهریور 1395، صفحه 471-482
محمد وحید صادقی سروستانی؛ سعید حسین‌زاده؛ محسن عصفوری؛ وحید روشن؛ معصومه قاسمی‌نژاد؛ مختار اقتداری

7.

اثر غلظتهای مختلف نانو ذرات نقره بر مؤلفه های جوانه زنی دو رقم پنبه (سپید و ورامین) و هیبرید سینگل کراس 704و تأثیر آن بر باکتری بذرزاد Xanthomonas smithii عامل بلایت پنبه

دوره 8، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 33-46
مسعود احمد زاده؛ زهرا صابر باغبان؛ حمید رضا حدادی

8.

ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانسهای Zataria multiflora Boiss.، Myrtus communis L. و Eucalyptus officinalis بر استرپتوکوکوس پنومونیه٬ هموفیلوس آنفلوانزا و موراکسلا کاتارهالیس با روش in vitro

دوره 23، شماره 4، بهمن 1386، صفحه 477-483
محمدحسین یزدی؛ محمدرضا پورمند؛ منصور بیات؛ آریو شاهین جعفری

9.

بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس نعنا، زیره ی سبز و پپتید باکتریوسین انتروسین P بر روی برخی باکتری‌های مولد ورم پستان گاو در شرایط آزمایشگاهی

دوره 34، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 38-45
سیده زهرا موسوی؛ فهیمه محمدی؛ عباس تنهاییان

10.

بررسی اثر مهارکنندگی عصاره‌های دی‌اتیل‌اتری و متانولی شقایق موکتی (Sarcophyton spp.) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp.) بر باکتری‌های اشرشیاکلی (Escherichia coli) و باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis)

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 195-205
مرضیه منصورلکورج؛ کامران رضایی توابع؛ علیرضا میرواقفی؛ ملیکا ناظمی؛ محمد علی نعمت‌اللهی؛ مجتبی جهاندیده

11.

تعیین حداقل غلظت بازدارندگی بنومیل بر چهار جدایه قارچی در کاغذهای تاریخی

دوره 32، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 131-144
جواهر چعباوی زاده؛ حسین احمدی؛ محسن محمدی آچاچلویی؛ مهشید شیردوانی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب