آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,118
تعداد مشاهده مقاله30,568,757
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,482,469

1.

The impact of lipid content, cooking and reheating on volatile compounds found in Narrow – barred Spanish mackerel (Scomberomorous commerson)

دوره 10، شماره 2، تیر 2011، صفحه 336-345
E. Zakipour Rahimabadi؛ J. Bakar؛ Y. B. Che Man؛ N. Abdul Hamid؛ A. Arshadi

2.

بررسی روند تغییرات فیزیکوشیمیایی ارقام متداول برنج ایرانی و تأثیر مدت زمان انبارمانی بر آن

دوره 14، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 43-56
عاصفه لطیفی

3.

بررسی روند تغییرات فیزیکوشیمیایی ارقام متداول برنج ایرانی و تأثیر مدت زمان انبارمانی بر آن

دوره 14، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 43-56
عاصفه لطیفی

4.

تأثیر تیمار قلیایی باگاس بر خواص فیزیکی و مکانیکی تخته فیبر نیمه سنگین (MDF)

دوره 35، شماره 3، آبان 1399، صفحه 219-231
مسعود رضا حبیبی؛ سعید مهدوی؛ وحید پزشکی؛ فرشید نیرومند؛ حسین فامیلیان

5.

تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی و ترکیب اسیدهای چرب فیله نمک سودشده ماهی آمور Ctenopharyngodon idella تحت تاثیر انواع روش‌های پخت

دوره 26، شماره 4، آبان 1396، صفحه 57-72
مسعود هدایتی‌فرد؛ سید محمد میری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب