1.

اثرات اسانس آویشن برعملکرد، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 19-30
داود محمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ نیما ایلا

2.

اثرات استفاده از گیاهان دارویی پونه (.Mentha plugium L) و آویشن (.Thymus vulgaris L) بر عملکرد و متابولیت‌های خون در بلدرچین‌های تخم‌گذار

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 3-14
علی نوبخت؛ سهراب آذرفر؛ یوسف مهمان‌‌نواز؛ محمدرضا قلعه نویی

3.

‎اثر اسانس‌های گیاهی بر کپک سبز مرکبات

دوره 86، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 1-11
شروین هادیان؛ نادر حسن زاده؛ محمدعلی آقاجانی؛ گابریلا سیرویلری؛ حمیدرضا پردلی

4.

اثر افزودن آویشن (.Thymus vulgaris L) به جیره بر پایه ی گندم بر شاخصهای عملکرد رشد، ایمنی و متابولیت های خون جوجه های گوشتی

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 41-54
حیدر زرقی؛ سونیا زکی زاده؛ علی دهقان؛ علی زنگنه

5.

اثر عصاره برخی گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی‌بیوتیک بر کاهش کلنیزاسیون باکتری کمپیلو باکتر ژژونی در روده جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 5، دی 1395، صفحه 795-806
کریم چعب؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی

6.

اثر عصاره دو گیاه دارویی نعناع فلفلی و آویشن بصورت ترکیبی و یا جداگانه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای روده جوجه های گوشتی

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 55-66
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی

7.

اثر گیاهان دارویی زردچوبه، آویشن و دارچین بر فراسنجه‌های مرتبط با آسیت در جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 436-445
مریم محمدامینی؛ فرید شریعتمداری؛ سیدعبدالله حسینی

8.

ارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسون‬های جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان

دوره 4، شماره 2، تیر 1401، صفحه 43-33
الهام فاریابی؛ علی اشرف جعفری؛ حدیث زارع منش؛ زهرا مرزبان

9.

ارزیابی پاسخ‌های جوانه‌زنی بذر آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) تحت تیمارهای مختلف پرایمینگ

دوره 10، شماره 2، تیر 1400، صفحه 53-62
حسین رفیعی؛ عباس ده شیری؛ رضا توکل افشاری؛ فرشید حسنی

10.

ارزیابی تاثیر آموزش‌های ترویج در بهبود تولید گیاه دارویی آویشن در کرمانشاه

دوره 11، شماره 51، اسفند 1398، صفحه 153-163
سمیه محمدیار؛ پیمان اکبری؛ اردشیر شیری؛ خدیجه مرادی قزلی

11.

ارزیابی تأثیر قارچ بذرزاد Alternaria brassicicola روی میزان تولید و بیان ژن‌های دخیل در مسیر بیوسنتز تیمول و کارواکرول در Thymus vulgaris L.

دوره 38، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-21
نیما خالدی؛ فرشید حسنی

12.

استفاده از نشانگر RAPD برای ارزیابی گوناگونی ژنتیکی برخی از گونه‌های آویشن

دوره 20، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 192-201
سیده بی‌بی لیلا علمداری؛ عباس صفرنژاد؛ قربانعلی نعمت‌زاده

13.

بررسی اثرات ضد باکتریائی عصاره الکلی آویشن علیه باکتری پنی باسیلوس لاروا عامل بیماری لوک آمریکائی زنبورعسل و میزان سالم بودن آن برای زنبوران بالغ

دوره 32، شماره 4، دی 1398، صفحه 118-127
مصطفی مرادی

14.

بررسی اثر تیمارهای مختلف بر شکستن خواب و تحریک جوانه زنی بذر گونه دارویی Thymus daenensis Celak

دوره 21، شماره 3، آبان 1384، صفحه 371-379
عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ احمدرضا گلپرور؛ مجید ریاحی دهکردی؛ علیرضا نوید

15.

بررسی آفات، بیماری‎ها و علف‎های هرزگونه‎های مختلف آویشن Thymus spp. در استان چهارمحال و بختیاری

دوره 12، شماره 2، آذر 1393، صفحه 130-136
فرشاد حقیقیان؛ ابراهیم صادقی

16.

بررسی آفات و بیماری‌های آویشن در استان همدان

دوره 9، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 26-36
نورعلی رجبی مظهر؛ سید ابراهیم صادقی؛ فرزانه عادل

17.

بررسی بوم‌شناسی فردی گیاه دارویی آویشن (Thymus kotschyanus) در بوم‌سازگان مرتعی شهرستان بشرویه، استان خراسان‌جنوبی

دوره 4، شماره 1، دی 1400، صفحه 32-18
رضا یاری؛ مجید دشتی؛ مهناز زینبی؛ سید مصطفی پارسا‌محبی؛ نرجس عزیزی

18.

بررسی پایداری بیان ژن‌های مرجع ovEF1alpha و 18S rRNA تحت تأثیر تیمارهای جیبرلین و تنش‌های دما و نور در جنس آویشن

دوره 25، شماره 2، مهر 1396، صفحه 187-200
سمیه بهادر؛ بابک ربیعی

19.

بررسی تغییرات کیفی و کمی اسانس Thymus pubescens Boiss. et Kotschy ex Celark در چند نقطه رویشی دره لار

دوره 12، شماره 1، خرداد 1381، صفحه 87-127
فاطمه عسگری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمدباقر رضایی

20.

بررسی تنوع مورفولوژیکی، اکولوژیکی و درصد اسانس جمعیت‌های مختلف چند گونه آویشن (Thymus spp) مناطق شمال‌غرب و غرب ایران

دوره 27، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 291-306
رقیه نجف زاده؛ زینب رشیدی؛ بهروز شکری؛ حسین عبدی

21.

بررسی خاصیت ضدقارچی نانو امولسیون اسانس برخی گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی نرم توت‌فرنگی ناشی از Rhizopus stolonifer

دوره 2، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 69-79
فرزانه سیفی؛ محسن فرزانه؛ حسن رفعتی؛ حسن رضا دوست

22.

بررسی خواص ضدمیکروبی عسل, عصاره های آبی و الکلی و اسانس آویشن دنایی

دوره 09، شماره 17، بهمن 1397، صفحه 33-40
هاجر نعمت اللهی؛ زرین دخت امامی؛ سیما یحیی آبادی؛ شادی شاهسار

23.

بررسی عملکرد اسانس گونه‌های مختلف آویشن در شرایط زراعی متفاوت

دوره 2، شماره 4، مهر 1396، صفحه 34-40
مهدی میرزا؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ بهاره الهوردی ممقانی؛ زهرا بهراد

24.

بررسی کاریوتیپی چهار گونه آویشن (Thymus spp) T. lancifolius) ،T. daenensis ، T. fedtschenkoi و pubescens T.)

دوره 19، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 241-250
زهرا دفتری؛ عبّاس صفرنژاد

25.

بررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور

دوره 4، شماره 2، تیر 1401، صفحه 32-14
عاطفه سیددخت؛ جواد رحمانی نیا؛ حسنا حاجاتی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.