1.

بررسی اثر خشک کردن بذر به روش سیال سازی بر روی بنیه بذر دو رقم سویا با استفاده از آزمون سرما

دوره 2، شماره 2، پاییز 1392، صفحه 219-228
ویکتوریا عسکری درمنکی؛ آیدین حمیدی؛ قاسم توحیدلو؛ حمیدرضا گازر

2.

بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی، آناتومی و رفتار خشک شدن تخته های حاصل از درختان کهن سال نخل (.Phoenix dactylifera L) در شهرستان بم

دوره 28، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 498-508
اصغر طارمیان؛ زینب فروزان؛ امیر سپهر؛ هادی غلامیان؛ رضا اولادی

3.

بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 29، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 425-437
محمّدتقی عبادی؛ مصطفی رحمتی؛ مجید عزیزی؛ محمّد حسن‌زاده خیاط؛ علیرضا دادخواه

4.

بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و درصد کامازولن گیاه دارویی بابونه (Matricaria recutita L.)

دوره 25، شماره 2، تابستان 1388، صفحه 182-192
مجید عزیزی؛ میترا رحمتی؛ تقی عبادی؛ محمد حسن‌زاده خیاط

5.

بررسی تأثیر سرعت جریان هوا و شدت تابش مادون قرمز بر مؤلفه‌های خشک کردن گیاه دارویی به‌لیمو (Lippia citriodora Kunth.)

دوره 32، شماره 1، بهار 1395، صفحه 161-173
محمدتقی عبادی؛ فاطمه سفیدکن؛ مجید عزیزی؛ نوراله احمدی

6.

بررسی تأثیر فرآیند پس از برداشت بر کیفیت بذر دو رقم تجاری سویای ویلیامز و صبا(L17) در منطقه مغان

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 271-288
آیدین حمیدی؛ حسین صادقی؛ حمیدرضا گازر؛ سامان شیدائی؛ بیتا اسکویی؛ حسن میوه چی؛ محمد نوری؛ شاپور علیزاده؛ صابر سیف امیری؛ لیلا زارع؛ اعظم دشتی

7.

بررسی فرایند انتشار حرارت و توسعه گرادیان دما در چوب طی خشک‌شدن؛ مطالعه موردی: راش (Fagus orientalis) و نوئل(Picea abies)

دوره 25، شماره 2، پاییز 1389، صفحه 234-247
اصغر طارمیان؛ امیر سپهر

8.

تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر کمّیت و کیفیت اسانس آگاستاکه (Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze)

دوره 31، شماره 5، پاییز 1394، صفحه 789-800
زهرا عظیم‌زاده؛ عباس حسنی؛ محسن اسمعیلی

9.

تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس سه ژنوتیپ از گل محمدی (Rosa damascena Mill.)

دوره 24، شماره 2، تابستان 1387، صفحه 162-176
کتایون احمدی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمدحسن عصاره

10.

تأثیر سیال‌سازی دانه در فرآیند خشک کردن و خصوصیات زراعی بذر کلزا

دوره 12، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 101-116
حمیدرضا گازر؛ امیرحسین شیرانی راد

11.

تأثیر شرایط خشک‌‌کردن بر مقدار و ترکیب‌های اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)

دوره 27، شماره 1، بهار 1390، صفحه 72-80
شهرام نعمتی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمدرضا پورهروی

12.

تأثیر شرایط خشک‌کردن بر ویژگی‌های شیمیایی خمیر‌کاغذ بازیافتی باگاس

دوره 29، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 190-198
محمد عالیشاهی؛ امید رمضانی؛ حسین کرمانیان؛ مهدی رحمانی‌نیا؛ سید عاطفه نصیری؛ سحر جلالوند

13.

تأثیر طبقات بار کوره برکیفیت خشک شدن چوب تبریزی

دوره 26، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 326-338
سهراب رحیمی؛ محمد مهدی فائزی پور؛ سعید اسحاقی؛ اصغر طارمیان

14.

تدوین برنامه خشک کردن چوب راش(Fagus orientalis Lipsky) به ضخامت 5 سانتیمتر

دوره 26، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 352-370
یدالله حسین پور؛ وحید تذکررضایی

15.

تهیه پودر سیب زمینی با استفاده از روش ترکیبی اسمز، فراصوت و هوای داغ

دوره 2، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 1-6
شهین زمردی

16.

مقایسۀ پارامترهای عملکردی و مصرف انرژی سامانه های تبدیل شلتوک (مطالعۀ موردی: استان مازندران)

دوره 17، شماره 66، بهار 1395، صفحه 15-28
حمیدرضا گازر؛ محمدرضا علیزاده؛ محمد یونسی الموتی

17.

نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت

دوره 1، شماره 1، بهار 1397، صفحه 16-24
پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه



Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.