آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,037,601
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,245,623

1.

استفاده از سدیم آلژینات جهت پوشش خوراکی ماهی کیلکای مهمولی () هنگام بسته بندی و ارزیابی باکتریایی، شیمیایی و حسی آن

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 61-76
مینا سیف زاده؛ عباسعلی مطلبی؛ محمد تقی مظلومی

2.

بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 189-206
مهسا میرحسینی مقدم؛ انوشه شریفان؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

3.

تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران

دوره 1، شماره 2، مهر 1397، صفحه 20-26
سودابه عین افشار؛ پروین شرایعی

4.

مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز

دوره 17، شماره 2، مهر 1397، صفحه 15-28
نسیم شاویسی؛ علی خنجری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ یاسر شهبازی؛ رضا تیموری فرد


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب