آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,931,769
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,422,155

1.

Production of breaded kilka (Clupeonella cultriventris) using two different batters and determination of chemical, microbial and sensory properties

دوره 18، شماره 4، دی 2019، صفحه 684-698
Sarah Jorjani؛ Ali Asghar Khanipour؛ Mehdi Soltani؛ Abbasali Matalebi؛ Abolghasem Kamali؛ Afshin Ghelichi

2.

مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا

دوره 2، زمستان 97، دی 1397، صفحه 1-16
معصومه رهنما سنگاچینی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده؛ عظمت دادای قندی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب