آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,366,853
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,811,373
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. (1393). اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(12), 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
حسن فضائلی; عبدالحسین معیر; حسین شفیعی ورزنه; علی فرهپور. "اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 12, 1393, 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. (1393). 'اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(12), pp. 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109
فضائلی, حسن, معیر, عبدالحسین, شفیعی ورزنه, حسین, فرهپور, علی. اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 3(12): 85-94. doi: 10.22092/aasrj.2014.100109


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب