آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,083
تعداد مشاهده مقاله29,358,567
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,372,360
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. (1393). مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
مجتبی محسن‌زاده; علی نوبخت; علی‌رضا صفامهر. "مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 103, 1393, 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. (1393). 'مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), pp. 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 27(103): 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب