آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,866,073
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,372,332
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. (1393). مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
مجتبی محسن‌زاده; علی نوبخت; علی‌رضا صفامهر. "مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 103, 1393, 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. (1393). 'مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), pp. 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 27(103): 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب