آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,779,303
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,192,418
بهلولی, زهرا, مهدوی عادلی, حمید رضا, پور احمد, رضوان. (1395). بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(19), 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586
زهرا بهلولی; حمید رضا مهدوی عادلی; رضوان پور احمد. "بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 19, 1395, 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586
بهلولی, زهرا, مهدوی عادلی, حمید رضا, پور احمد, رضوان. (1395). 'بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(19), pp. 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586
بهلولی, زهرا, مهدوی عادلی, حمید رضا, پور احمد, رضوان. بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 5(19): 43-52. doi: 10.22092/aasrj.2016.107586


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب