آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,579
تعداد مشاهده مقاله44,251,002
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,621,969
مستولی‌زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. (1396). تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
سید صابر مستولی‌زاده; یزدان مرادی; محمد صدیق مرتضوی; عباسعلی مطلبی; منصوره قائنی. "تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1396, 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
مستولی‌زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. (1396). 'تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929
مستولی‌زاده, سید صابر, مرادی, یزدان, مرتضوی, محمد صدیق, مطلبی, عباسعلی, قائنی, منصوره. تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(4): 119-130. doi: 10.22092/isfj.2017.113929


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب