آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,083
تعداد مشاهده مقاله29,356,337
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,372,236

1.

مطالعه تنوع، غالبیت و غنای گونه‌ای خرچنگ‌های منطقه بین جزر و مدی حوضه ساحلی بندر بوشهر

صفحه 1-12
عبدالرحیم پذیرا؛ فرشاد قنبری؛ فهیمه عبدالحسین‌زاده؛ سعید مغدانی؛ هانیه ضیائیان نوربخش

2.

بررسی آسیب‌شناختی بخش پیشین روده بچه ماهیان تازه به تغذیه افتاده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف HUFA و PUFA (C18) جیره غذایی

صفحه 13-23
سعید حاجی‌نژاد؛ احمد ایمانی؛ فرزانه نوری؛ کوروش سروی مغانلو

3.

مقایسه پارامترهای کیفی آب رودخانه‌های صمصامی و دیناران با استانداردهای کیفی آب برای پرورش ماهی

صفحه 25-35
محسن باقری؛ مجید فرزان؛ محمدعلی طالبی؛ مرتضی کرمی؛ پرویز منصوری

4.

بررسی برخی از فراسنجه‌های زیستی ماهی گوازیم دم‌ رشته‌ای (Nemipterus japonicus) در سواحل خلیج فارس (استان بوشهر)

صفحه 37-46
مصطفی رمضانپور بیجائیه؛ عالی حسینی؛ امین اوجی‌فرد؛ اکبر عباس زاده

5.

جداسازی و شناسایی سیست Dunaliella salina (Chlorophyceae) از رسوبات ساحلی لیپار (دریای عمان) با استفاده از آنالیز مولکولی

صفحه 47-55
گیلان عطاران فریمان؛ پروین صادقی؛ رقیه شیرزایی

6.

تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی و ترکیب اسیدهای چرب فیله نمک سودشده ماهی آمور Ctenopharyngodon idella تحت تاثیر انواع روش‌های پخت

صفحه 57-72
مسعود هدایتی‌فرد؛ سید محمد میری

7.

ارزیابی ریسک زیست‌محیطی فعالیت مراکز تولید میگوی عاری از بیماری خاص ارزیابی ریسک زیست‌محیطی فعالیت مراکز تولید میگوی عاری از بیماری خاص

صفحه 73-81
خسرو آئین جمشید؛ آرش حق شناس

8.

تعیین میانگین صید بر واحد سطح (CPUA) و زی‌توده ترکیب صید آبزیان ترال کف در آب‌های استان سیستان و بلوچستان

صفحه 83-93
رضا عباسپور نادری؛ سید یوسف پیغمبری؛ تورج ولی نسب؛ رسول قربانی

9.

پراکنش زمانی و مکانی مروزئوپلانکتون Ilyoplax frater در آب‌های ساحلی و مصبی بوشهر- خلیج فارس

صفحه 95-105
زهره مخیر؛ رضوان موسوی ندوشن؛ مهناز ربانی‌ها؛ محمدرضا فاطمی؛ شهلا جمیلی

10.

بررسی وضعیت تغذیه گرایی آب های ساحلی استان هرمزگان با استفاده از مولفه‌های اصلی(PCA)

صفحه 107-117
غلامعلی اکبرزاده؛ محمدرضا صادقی؛ لیلی محبی نوذر؛ کیوان اجلالی؛ محمد صدیق مرتضوی

11.

تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا

صفحه 119-130
سید صابر مستولی‌زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی

12.

بررسی دفاع آنتی اکسیدانی در مراحل مختلف رسیدگی جنسی در مولدین استرلیاد Acipenser ruthenus پرورشی

صفحه 131-138
محمد یونس زاده فشالمی؛ امیر پرویز سلاطی؛ سعید کیوان شکوه

13.

تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده

صفحه 139-150
عیسی بهرامی‌زاده؛ کاوه رحمانی فرح

14.

بررسی تأثیر پروبیوتیک آلفامیون بر شاخص‌های رشد، پارامترهای بیو شیمیایی خون و ترکیب لاشه فیل ماهی پرورشی (Huso huso)

صفحه 151-159
محبوبه علیزاده نوذری؛ مریم شاپوری

15.

تجمع فلزات نیکل و وانادیوم در عضله هشت گونه ماهی منطقه بحرکان بندر هندیجان (خلیج فارس)

صفحه 161-171
آذین امیدپور؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ *، نرگس جوادزاده پورشالکوهی

16.

بررسی ساختار جمعیتی شانک زردباله عربی Acanthopagrus arabicus در آب‌های خلیج فارس و دریای عمان

صفحه 173-181
مسطوره دوستدار؛ فرهاد کی مرام؛ مهوش سیفعلی؛ شهلا جمیلی؛ علی بانی

17.

اثر انجماد بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی بافت خوراکی ماهی سرخو معمولی (Lutjanus johnii)

صفحه 183-188
صدف فروزانی؛ تیرداد مقصودلو؛ فرشاد قنبری

18.

بررسی مستمر سلامتی و عدم تایید وجود بیماری نکروز هماتوپویتیک عفونی (IHN)در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)در حومه یاسوج به وسیله روش های ملکولی (RT-PCR) و کشت سلولی در طی چهار سال 1394-1391.

صفحه 189-193
محمدسعید گنجور؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ محمد رضا مهرابی؛ علیرضا قائدی؛ محدث قاسمی؛ ابوالحسن راستیان نسب


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب