آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,999
تعداد مقالات33,582
تعداد مشاهده مقاله44,302,057
تعداد دریافت فایل اصل مقاله22,502,113
صحرائیان, بهاره, کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1397). بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت). سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111
بهاره صحرائیان; مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی. "بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1397, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111
صحرائیان, بهاره, کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1397). 'بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111
صحرائیان, بهاره, کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(2): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب