آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,814,100
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,198,266
زمردی, شهین, باباپور, حمید. (1397). تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 29-44. doi: 10.22092/fooder.2018.121028.1125
شهین زمردی; حمید باباپور. "تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1397, 29-44. doi: 10.22092/fooder.2018.121028.1125
زمردی, شهین, باباپور, حمید. (1397). 'تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 29-44. doi: 10.22092/fooder.2018.121028.1125
زمردی, شهین, باباپور, حمید. تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(2): 29-44. doi: 10.22092/fooder.2018.121028.1125


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب