آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,878,819
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,233,025
اردشیر, حامد, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی. (1398). بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 1-16. doi: 10.22092/fooder.2018.121452.1135
حامد اردشیر; یحیی مقصودلو; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی ماهونک; مهدی کاشانی نژاد. "بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 1-16. doi: 10.22092/fooder.2018.121452.1135
اردشیر, حامد, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی. (1398). 'بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 1-16. doi: 10.22092/fooder.2018.121452.1135
اردشیر, حامد, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی. بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 1-16. doi: 10.22092/fooder.2018.121452.1135


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب