Toggle navigation
Home
Journals List
Contact Us
Persian
Journals List
Related Links
Ministry of Agriculture Jihad
Agricultural Research,Education and Extension Organization
journals evaluation system
Agricultural Center for Information Science and Technology
1.
بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک
Pages
1-16
View Article
PDF
781.78 K
2.
ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مؤلفههای اصلی
Pages
17-32
View Article
PDF
866.78 K
3.
بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج
Pages
33-46
View Article
PDF
553.54 K
4.
اثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانهزنی سیبزمینی
Pages
47-60
View Article
PDF
633.88 K
5.
مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرفکنندگان
Pages
61-74
View Article
PDF
762.56 K
6.
ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست
Pages
75-86
View Article
PDF
665.85 K
7.
اثر شیره توت و صمغهای دانه ریحان و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، خواص آنتیاکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو
Pages
87-100
View Article
PDF
794.67 K
8.
اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی
Pages
101-114
View Article
PDF
947.3 K
9.
بهینهسازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ
Pages
115-130
View Article
PDF
1.02 M
10.
مطالعه اثر ژل آلوئه ورا، عصارههای برگ گیاه نیم و ریشه شیرینبیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی
Pages
131-142
Abolfazl Golshan Tafti
View Article
PDF
330.46 K
11.
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده
Pages
143-154
View Article
PDF
555.14 K
12.
بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ
Pages
155-172
View Article
PDF
1.77 M
Journal management system.
designed by
sinaweb