آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,937,425
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,237,024
تجددی طلب, کبری, حبیبی, فاطمه. (1398). مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 61-74. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141
کبری تجددی طلب; فاطمه حبیبی. "مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 61-74. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141
تجددی طلب, کبری, حبیبی, فاطمه. (1398). 'مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 61-74. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141
تجددی طلب, کبری, حبیبی, فاطمه. مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 61-74. doi: 10.22092/fooder.2018.121597.1141


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب