آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,836,427
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,736,475
ناطقی, لیلا, احمدی, مژگان, شهاب لواسانی, علیرضا. (1398). اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 87-100. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148
لیلا ناطقی; مژگان احمدی; علیرضا شهاب لواسانی. "اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 87-100. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148
ناطقی, لیلا, احمدی, مژگان, شهاب لواسانی, علیرضا. (1398). 'اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 87-100. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148
ناطقی, لیلا, احمدی, مژگان, شهاب لواسانی, علیرضا. اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 87-100. doi: 10.22092/fooder.2019.121858.1148


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب