(2019). اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی. , 18(1), 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
. "اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی". , 18, 1, 2019, 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
(2019). 'اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی', , 18(1), pp. 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی. , 2019; 18(1): 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166


counter
Journal management system. designed by sinaweb