آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,537
تعداد مشاهده مقاله49,390,919
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,840,332
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. (1398). بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
عاصفه لطیفی; محسن اسمعیلی. "بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. (1398). 'بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب