Toggle navigation
Home
Journals List
Contact Us
Persian
Journals List
Related Links
Ministry of Agriculture Jihad
Agricultural Research,Education and Extension Organization
journals evaluation system
Agricultural Center for Information Science and Technology
1.
First pages
View Article
PDF
1.96 M
2.
تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت
Pages
1-14
View Article
PDF
471.12 K
3.
اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو
Pages
15-28
View Article
PDF
678.2 K
4.
بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو
Pages
29-42
View Article
PDF
428.1 K
5.
تعیین ویژگیهای لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی
Pages
43-58
View Article
PDF
901.73 K
6.
بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج
Pages
59-70
View Article
PDF
446.23 K
7.
استفاده از فن آوری بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک
Pages
71-86
View Article
PDF
834.15 K
8.
روش مناسب خشک کردن (التیامدهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن
Pages
87-102
View Article
PDF
568.71 K
9.
ویژگیهای ضداکسایشی پپتیدهای زیست فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین
Pages
103-122
View Article
PDF
715.97 K
10.
بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل
Pages
123-136
View Article
PDF
1.06 M
11.
ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولیدشده در استان های مختلف ایران
Pages
137-154
View Article
PDF
733.95 K
12.
The Feasibility of Detecting Chickpea Flour Adulteration by Spectroscopy (420-900 Nm) and Principle Components Analysis Technique
Pages
155-166
View Article
PDF
1.22 M
13.
تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی
Pages
167-182
View Article
PDF
508.78 K
14.
بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی
Pages
183-198
View Article
PDF
616.37 K
Journal management system.
designed by
sinaweb