1.

First pages


2.

تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت

Pages 1-14

3.

اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو

Pages 15-28

4.

بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو

Pages 29-42

5.

تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی

Pages 43-58

6.

بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج

Pages 59-70

7.

استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک

Pages 71-86

8.

روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن

Pages 87-102

9.

ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌ فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین

Pages 103-122

10.

بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل

Pages 123-136

11.

ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران

Pages 137-154

12.

The Feasibility of Detecting Chickpea Flour Adulteration by Spectroscopy (420-900 Nm) and Principle Components Analysis Technique

Pages 155-166

13.

تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی

Pages 167-182

14.

بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی

Pages 183-198


counter
Journal management system. designed by sinaweb