آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,073
تعداد مقالات34,300
تعداد مشاهده مقاله47,131,120
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,039,254
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. (1398). ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
محمداسماعیل نصرآبادی; مهدی نیکفرجام. "ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. (1398). 'ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب