آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,546,133
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,599,447
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. (1398). ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
محمداسماعیل نصرآبادی; مهدی نیکفرجام. "ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. (1398). 'ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب