آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,073
تعداد مقالات34,300
تعداد مشاهده مقاله47,126,436
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,033,399
مهریار, لاله, اسلامی, مرتضی, اسمعیلی, محسن, بهرامی, هادی. (1399). مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163
لاله مهریار; مرتضی اسلامی; محسن اسمعیلی; هادی بهرامی. "مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163
مهریار, لاله, اسلامی, مرتضی, اسمعیلی, محسن, بهرامی, هادی. (1399). 'مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163
مهریار, لاله, اسلامی, مرتضی, اسمعیلی, محسن, بهرامی, هادی. مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب