آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,985,440
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,150,605

1.

صفحات آغازین


2.

بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه

صفحه 1-16
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر

3.

مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی

صفحه 17-34
لاله مهریار؛ مرتضی اسلامی؛ محسن اسمعیلی؛ هادی بهرامی

4.

پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف

صفحه 35-52
فلورا فرخی؛ فوژان بدیعی؛ محمدرضا احسانی؛ مریم هاشمی

5.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول

صفحه 53-64
محمد امین زارعی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان

6.

بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیش‌دار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج

صفحه 65-78
مریم خامه؛ مسعود هنرور؛ شکوه السادات حامدی

7.

تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران

صفحه 79-90
ایران محمدپور؛ حامد حسن زاده خانکهدانی؛ فروغ شواخی

8.

تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها

صفحه 91-104
الهام دهدشتی؛ محمد حجت الاسلامی؛ نفیسه جهانبخشیان؛ احمد شاکر اردکان

9.

اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی

صفحه 105-118
رویا پیکری؛ محمد دانشی؛ سید علی یاسینی اردکانی

10.

بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی)

صفحه 119-136
سمانه میرزاآقابیگ؛ علیرضا فرجی؛ فریبا نقی پور

11.

مقایسۀ مدل‌های ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیش‌بینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقه‌های سیب‌زمینی

صفحه 137-154
هادی عظیمی نژادیان؛ مهدی مرادی

12.

تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست

صفحه 155-168
محمداسماعیل نصرآبادی؛ حماد نوری توپکانلو

13.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتی‌کوهی (Ziziphora clinopodioides)

صفحه 169-184
مسعود نجف نجفی؛ علی محمدی ثانی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب