آناقلی, امین, طباطبائی, سید علی. (1398). شاخص‌های تحمل به شوری ارقام جو، پنبه، کلزا و سورگوم علوفه‌ای در یزد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 45-59. doi: 10.22092/ijsr.2019.119055
امین آناقلی; سید علی طباطبائی. "شاخص‌های تحمل به شوری ارقام جو، پنبه، کلزا و سورگوم علوفه‌ای در یزد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1398, 45-59. doi: 10.22092/ijsr.2019.119055
آناقلی, امین, طباطبائی, سید علی. (1398). 'شاخص‌های تحمل به شوری ارقام جو، پنبه، کلزا و سورگوم علوفه‌ای در یزد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 45-59. doi: 10.22092/ijsr.2019.119055
آناقلی, امین, طباطبائی, سید علی. شاخص‌های تحمل به شوری ارقام جو، پنبه، کلزا و سورگوم علوفه‌ای در یزد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 33(1): 45-59. doi: 10.22092/ijsr.2019.119055


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.