حسینی شکرابی, سید پژمان, شویک‌لو, امیررضا, رزمجو, اکرم. (1398). تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105
سید پژمان حسینی شکرابی; امیررضا شویک‌لو; اکرم رزمجو. "تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1398, 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105
حسینی شکرابی, سید پژمان, شویک‌لو, امیررضا, رزمجو, اکرم. (1398). 'تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105
حسینی شکرابی, سید پژمان, شویک‌لو, امیررضا, رزمجو, اکرم. تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(2): 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.