1.

تاثیر مکمل غذایی عصاره درمنه (Artemisia annua .L) بر برخی شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 1-11
ایمان سرحدی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ احسان احمدی‌فر؛ حسین آدینه

2.

اثر جایگزینی پودر ماهی با پودر لارو سوسک زرد (Tenebrio molitor) بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون‌شناسی و برخی از پارامترهای ایمنی غیراختصاصی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 13-26
منصور ولی پور؛ امین اوجی فرد؛ عالی حسینی؛ ابراهیم ستوده؛ دارا باقری

3.

تأثیر فوکوییدان بر ایمنی غیر اختصاصی و فعالیت ضد باکتریایی سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان Mykiss) (Oncorhynchus

صفحه 27-37
فریده قالبی حاجیوند؛ امیر حسین اسماعیلی؛ عبدالمحمد عابدیان

4.

مقایسه اثر جیره غذایی بیومار و کرم خاکی بر روی شاخص های رشد و بازماندگی ماهی اسکار (Asteronotus Ocellatus)

صفحه 39-48
یوحنا محمدپور؛ مریم شاپوری؛ مهناز سادات صادقی؛ شاهپور غلامی

5.

تاثیر انواع کودهای آلی بر جامعه پلانکتونی، رشد و بقای بچه‌ماهیان‌نورس در سیستم پرورش متراکم

صفحه 49-58
خسرو جانی خلیلی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ حسین اورجی؛ ابولقاسم اسماعیلی فریدونی؛ رمضان رجب‌نیا

6.

بررسی تراکم و فراوانی زئوپلانکتون‌های حوضه جنوب شرقی دریای خزر (خلیج گرگان)

صفحه 59-70
حامد رائیجی؛ محمد قلی زاده؛ رحمان پاتیمار؛ طاهر پورصوفی

7.

اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان

صفحه 71-83
شقایق جواهردوست؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی

8.

تأثیر مدیریت راهبردی پایداری و محیط صادرات بر عملکرد صادرات خاویار ایران

صفحه 85-93
ابوالفضل شاه‌آبادی؛ مهدی جعفری؛ فاطمه امامی

9.

کشت سلولی اولیه از بافت باله دمی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)

صفحه 95-104
منا هادی فر؛ سمیه حقیقی کارسیدانی؛ محدث قاسمی

10.

ارزیابی ارتباط پراکنش ماهیان با پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در زیستگاه‌های مصنوعی (بندرسلخ و بندربستانه)

صفحه 105-115
سیامک بهزادی؛ غلامعلی اکبر زاده؛ محمد درویشی؛ علی سالار‌پوری؛ محمد‌صدیق مرتضوی؛ مسعود بارانی؛ ابراهیم عالی زاده

11.

بررسی خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 117-128
زهرا یعقوب زاده؛ حامی کابوسی؛ فاطمه پیروی قادیکلایی؛ رضا صفری؛ اسماعیل فتاحی

12.

بررسی تاثیر مصرف خوراکی ژل آلوئه ورا (Aloe vera) بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

صفحه 129-136
علی پارسا؛ محمد رهاننده؛ سهیل علی نژاد

13.

شناسایی و بررسی برخی شاخص‌های اکولوژیک سیفومدوزهای آب‌های ساحلی خوزستان و هرمزگان(شمال خلیج فارس)

صفحه 137-150
زهرا بنی‌اسدی؛ نسرین سخایی؛ بابک دوست‌شناس؛ بیتا ارچنگی؛ موسی کشاورز

14.

تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA)

صفحه 151-163
سید پژمان حسینی شکرابی؛ امیررضا شویک‌لو؛ اکرم رزمجو

15.

بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

صفحه 165-177
محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ مصطفی کرمی نسب؛ محمد اسماعیل راست‌روان

16.

ارزیابی تروفی بر اساس شاخص کارلسون(TSI) مطالعه موردی:تالاب های دائمی شهرستان پل دختر

صفحه 179-185
مهدی مهدی نسب

17.

لارو کرم های نواری(Cestodes:Trypanorhyncha) جداسازی شده از برخی ماهیان با ارزش شیلاتی درخلیج فارس

صفحه 187-194
پولین شهره؛ سارا مهدی زاده مود؛ شلاله موسوی

18.

ارزیابی کمی و کیفی برخی از شاخص‌های زیستی شگ ماهی دریای خزر (1838،Alosa caspia (Eichwald در استان مازندران

صفحه 195-201
شیدا داداشی؛ قاسم کریم زاده؛ فرخ پرافکنده حقیقی؛ نیما وحدتی راد

19.

بررسی موردی حضور میکروجلبک Ceratium hirundinella بعنوان شاهدی بر تغییرات زیست محیطی در منطقه مرکزی حوزه ایرانی دریای خزر (ساحل فرح آباد -سال 1397)

صفحه 203-207
آسیه مخلوق؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ محمد علی افرایی بندپی؛ ابوالقاسم روحی؛ عبداله نصراله تبار؛ محمد متین فر

20.

سامان بندی فونای شکمپایان دوره کواترنری دریای خزر

صفحه 209-211
ایرج مغفوری مقدم


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.