نوروزی, محمد. (1398). تأثیر عمل‌آوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(32), 49-60. doi: 10.22092/aasrj.2019.123376.1162
محمد نوروزی. "تأثیر عمل‌آوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 32, 1398, 49-60. doi: 10.22092/aasrj.2019.123376.1162
نوروزی, محمد. (1398). 'تأثیر عمل‌آوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(32), pp. 49-60. doi: 10.22092/aasrj.2019.123376.1162
نوروزی, محمد. تأثیر عمل‌آوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 8(32): 49-60. doi: 10.22092/aasrj.2019.123376.1162


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.