آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,087
تعداد مقالات34,477
تعداد مشاهده مقاله49,223,662
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,689,720
محمد پور, فاطمه, درمانی کوهی, حسن, محیط, اردشیر, سوهانی, محمدمهدی. (1398). استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781
فاطمه محمد پور; حسن درمانی کوهی; اردشیر محیط; محمدمهدی سوهانی. "استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 124, 1398, 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781
محمد پور, فاطمه, درمانی کوهی, حسن, محیط, اردشیر, سوهانی, محمدمهدی. (1398). 'استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), pp. 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781
محمد پور, فاطمه, درمانی کوهی, حسن, محیط, اردشیر, سوهانی, محمدمهدی. استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(124): 197-212. doi: 10.22092/asj.2018.123532.1781


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب