آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,022
تعداد مشاهده مقاله27,194,975
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,171,838

1.

بررسی سطوح مختلف مواد معدنی ارگانیک و غیرارگانیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، استخوان درشت‌نی و فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی

صفحه 3-16
دانیال حاجیلری؛ محمود شمس شرق؛ امید عشایری زاده

2.

بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد، صفات لاشه و استخوان درشت نی بلدرچین ژاپنی

صفحه 17-28
سمیرا میرشکار؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ آیدا مظاهری

3.

اثرات تزریق ویتامین‌های ب6 و ب12 داخل تخم‌مرغ‌های تزریق شده با اتانول بر درصد جوجه-درآوری، عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرما در دوره پرورش

صفحه 29-40
طاهره مؤمنه؛ مهران ترکی؛ لقمان سلیمانی باغشا

4.

اثر سطوح مختلف پودر گیاهان دارویی آویشن‌شیرازی و مریم‌گلی، مخلوط آن‌ها و پروبیوتیک بر صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و تغییرات هیستومورفولوژیک کبد مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 41-58
وحید خسروی؛ سید امیر حسین مهدوی؛ حمیدرضا رحمانی؛ احمد ریاسی

5.

اثر جایگزینی آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین® با عصاره شیرین‌بیان و نانوذرات کلوئیدی نقره از طریق تزریق داخل تخم‌مرغی و مصرف این ترکیبات در طی دوره پرورش بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 59-76
سلیمه ترکاشون؛ علی اصغر ساکی

6.

اثر تغذیه کوتاه مدت جیره پرانرژی و تزریق گونادوتروپین‌های جفتی بر دینامیک فولیکولی، متابولیت‌های خون و عملکرد تولیدمثلی میش‌های نایینی

صفحه 77-90
جواد حبیبی زاد؛ احمد ریاسی؛ حمید کهرام

7.

اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

صفحه 91-100
بابک اسدی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد رضا سلیمانی؛ امیر حسین علیزاده قمصری؛ رامین علیوردی نسب

8.

اثر کاهش نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر متابولیت های خونی، کاهش التهاب و تعدیل مقاومت به انسولین در گاوهای شیری

صفحه 101-118
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو

9.

بررسی تأثیر فراوانی‌های مختلف آللی بر اجزای واریانس ژنومی وزن بدن گوسفند سافوک با استفاده از داده‌های چند شکلی تک نوکلئوتیدی

صفحه 119-130
آذر راشدی ده صحرائی؛ جمال فیاضی؛ رستم عبدالهی؛ جولیوس ون در ورف

10.

تاثیر نرخ شیوع بیماری در جمعیت مرجع بر عملکرد روش های جنگل تصادفی و بیز آستانه ای A

صفحه 131-146
یوسف نادری

11.

برآورد وراثت‌پذیری‌های آتوزومی و وابسته به جنس برخی صفات اقتصادی در گوسفند نژاد کرمانی

صفحه 147-158
نجمه کارگر

12.

بررسی نرخ حذف بهینه از نظر اقتصادی برای وضعیت‌های مختلف تولیدی و سلامتی در گاوهای شیری استان اردبیل

صفحه 159-170
رضا سید شریفی؛ مریم موسوی؛ نعمت هدایت ایوریق؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار

13.

ارزیابی روش‌های انتخاب سنتی و ژنومیک برای انتقال و تثبیت یک ژن عمده در گوسفند بوسیله شبیه سازی

صفحه 171-182
میثم لطیفی؛ امیر رشیدی؛ رستم عبداللهی ارپناهی؛ محمد رزم کبیر

14.

مدل‌سازی انرژی ستانده واحدهای پرورش مرغ گوشتی با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی (مطالعه موردی: استان مازندران)

صفحه 183-196
رسول لقمانپور زرینی؛ حسن نبی پور افروزی؛ پیروز شاکری

15.

استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت

صفحه 197-212
فاطمه محمد پور؛ حسن درمانی کوهی؛ اردشیر محیط؛ محمدمهدی سوهانی

16.

بررسی اثر باسیلوس آمیلولیکوفاسیانس بر کاهش اثرات مضر آفلاتوکسین B1 در جیره جوجه های گوشتی

صفحه 213-228
منصوره عبدالملکی؛ علی اصغر ساکی؛ محمد یوسف علیخانی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب