آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,078
تعداد مقالات34,319
تعداد مشاهده مقاله47,414,699
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,377,987
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. (1398). تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
محمداسماعیل نصرآبادی; حماد نوری توپکانلو. "تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1398, 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. (1398). 'تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 19(1): 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب