آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,015
تعداد مقالات33,700
تعداد مشاهده مقاله44,907,427
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,049,534
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. (1398). تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
محمداسماعیل نصرآبادی; حماد نوری توپکانلو. "تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1398, 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. (1398). 'تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 19(1): 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب