آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,103,405
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,159,474
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. (1398). تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
محمداسماعیل نصرآبادی; حماد نوری توپکانلو. "تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1398, 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. (1398). 'تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202
نصرآبادی, محمداسماعیل, نوری توپکانلو, حماد. تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 19(1): 155-168. doi: 10.22092/fooder.2019.125299.1202


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب