آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,023
تعداد مقالات33,775
تعداد مشاهده مقاله45,115,147
تعداد دریافت فایل اصل مقاله53,273,701
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. (1399). بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
مریم بختیاری; مریم قراچورلو; بابک غیاثی طرزی. "بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. (1399). 'بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب