آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,083
تعداد مقالات34,401
تعداد مشاهده مقاله48,331,267
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,032,096
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. (1399). بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
مریم بختیاری; مریم قراچورلو; بابک غیاثی طرزی. "بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. (1399). 'بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب