آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,834,270
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,735,798

1.

صفحات آغازین


2.

بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک

صفحه 1-20
مریم بختیاری؛ مریم قراچورلو؛ بابک غیاثی طرزی

3.

بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان

صفحه 21-42
شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ محبت محبی؛ فریده صالحی پور

4.

اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول

صفحه 43-56
کبری تجددی طلب؛ فتانه علی‌پناه؛ احمد شهیدی

5.

مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کن‌های خورشیدی (مطالعه موردی: خشک‌کن انگور)

صفحه 57-76
فرزاد گودرزی

6.

مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما

صفحه 77-92
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی

7.

تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت

صفحه 93-108
شهین زمردی؛ الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی

8.

مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم

صفحه 109-122
علیرضا جعفری؛ آیناز علیزاده

9.

بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی

صفحه 123-142
جواد امینی راستابی؛ علی نصیرپور؛ جواد کرامت

10.

تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر

صفحه 143-158
بهار راد؛ مسعود لطیفیان؛ احمد مستعان؛ سارا احمدی زاده

11.

تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی

صفحه 159-176
شمیم نوائیان قاسمی؛ مصطفی سلطانی؛ مریم مصلحی شاد

12.

اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت

صفحه 177-186
احسان یزدان پناه؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

13.

بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف

صفحه 187-206
عادله محمدی؛ محمد قربانی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب