آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,631,254
تعداد دریافت فایل اصل مقاله75,440,559
میرزاآقابیگ, سمانه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. (1399). بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228
سمانه میرزاآقابیگ; علیرضا فرجی; فریبا نقی پور. "بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228
میرزاآقابیگ, سمانه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. (1399). 'بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228
میرزاآقابیگ, سمانه, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 119-136. doi: 10.22092/fooder.2019.126544.1228


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب