حجت الاسلامی, محمد, دهدشتی, الهام, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. (1399). تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
محمد حجت الاسلامی; الهام دهدشتی; نفیسه جهانبخشیان; احمد شاکر اردکان. "تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, -. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
حجت الاسلامی, محمد, دهدشتی, الهام, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. (1399). 'تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
حجت الاسلامی, محمد, دهدشتی, الهام, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): -. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.