آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,020
تعداد مقالات33,757
تعداد مشاهده مقاله45,041,169
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,238,235
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. (1399). تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
الهام دهدشتی; محمد حجت الاسلامی; نفیسه جهانبخشیان; احمد شاکر اردکان. "تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. (1399). 'تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب