آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,045
تعداد مقالات34,064
تعداد مشاهده مقاله46,479,103
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,534,885
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. (1399). تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
الهام دهدشتی; محمد حجت الاسلامی; نفیسه جهانبخشیان; احمد شاکر اردکان. "تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. (1399). 'تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب