آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,006
تعداد مقالات33,642
تعداد مشاهده مقاله44,581,095
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,796,017
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. (1399). تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
الهام دهدشتی; محمد حجت الاسلامی; نفیسه جهانبخشیان; احمد شاکر اردکان. "تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. (1399). 'تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144
دهدشتی, الهام, حجت الاسلامی, محمد, جهانبخشیان, نفیسه, شاکر اردکان, احمد. تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 91-104. doi: 10.22092/fooder.2018.121713.1144


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب