آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,087
تعداد مقالات34,477
تعداد مشاهده مقاله49,223,541
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,689,572
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. (1399). اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
هاجر ابراهیمی; حسن درمانی کوهی; مازیار محیطی. "اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 127, 1399, 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. (1399). 'اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), pp. 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(127): 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب