آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,034
تعداد مقالات33,949
تعداد مشاهده مقاله45,378,622
تعداد دریافت فایل اصل مقاله67,269,473
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. (1399). اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
هاجر ابراهیمی; حسن درمانی کوهی; مازیار محیطی. "اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 127, 1399, 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. (1399). 'اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), pp. 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(127): 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب