آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,881,964
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,233,334
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. (1399). اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
هاجر ابراهیمی; حسن درمانی کوهی; مازیار محیطی. "اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 127, 1399, 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. (1399). 'اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), pp. 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868
ابراهیمی, هاجر, درمانی کوهی, حسن, محیطی, مازیار. اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) همراه با نسبت‌های مختلف چربی غیر‌‌اشباع (روغن سویا) به چربی اشباع (روغن پالم) بر عملکرد، میکروفلورای روده و ثبات اکسیداتیو گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(127): 43-56. doi: 10.22092/asj.2019.125108.1868


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب