آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,580,896
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,202,112
حاج خدادادی, ایمان, قاسمی, حسینعلی, کاظمی بنچناری, مهدی, خدایی مطلق, مهدی. (1399). اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763
ایمان حاج خدادادی; حسینعلی قاسمی; مهدی کاظمی بنچناری; مهدی خدایی مطلق. "اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 127, 1399, 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763
حاج خدادادی, ایمان, قاسمی, حسینعلی, کاظمی بنچناری, مهدی, خدایی مطلق, مهدی. (1399). 'اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(127), pp. 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763
حاج خدادادی, ایمان, قاسمی, حسینعلی, کاظمی بنچناری, مهدی, خدایی مطلق, مهدی. اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 33(127): 57-70. doi: 10.22092/asj.2019.123154.1763


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب