زارعی, محمد امین, پوراحمد, رضوان, هاشمی روان, مهناز. (1399). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 53-64. doi: 10.22092/fooder.2020.124696.1192
محمد امین زارعی; رضوان پوراحمد; مهناز هاشمی روان. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 53-64. doi: 10.22092/fooder.2020.124696.1192
زارعی, محمد امین, پوراحمد, رضوان, هاشمی روان, مهناز. (1399). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 53-64. doi: 10.22092/fooder.2020.124696.1192
زارعی, محمد امین, پوراحمد, رضوان, هاشمی روان, مهناز. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 53-64. doi: 10.22092/fooder.2020.124696.1192


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.