آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,937,702
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,237,254
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. (1399). تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
شمیم نوائیان قاسمی; مصطفی سلطانی; مریم مصلحی شاد. "تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. (1399). 'تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب