آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,087
تعداد مقالات34,477
تعداد مشاهده مقاله49,223,709
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,689,779
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. (1399). تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
شمیم نوائیان قاسمی; مصطفی سلطانی; مریم مصلحی شاد. "تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. (1399). 'تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239
نوائیان قاسمی, شمیم, سلطانی, مصطفی, مصلحی شاد, مریم. تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 159-176. doi: 10.22092/fooder.2020.127989.1239


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب