آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,034
تعداد مقالات33,949
تعداد مشاهده مقاله45,378,562
تعداد دریافت فایل اصل مقاله67,266,179
امینی راستابی, جواد, نصیرپور, علی, کرامت, جواد. (1399). بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188
جواد امینی راستابی; علی نصیرپور; جواد کرامت. "بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188
امینی راستابی, جواد, نصیرپور, علی, کرامت, جواد. (1399). 'بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188
امینی راستابی, جواد, نصیرپور, علی, کرامت, جواد. بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب