آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,006
تعداد مقالات33,642
تعداد مشاهده مقاله44,577,958
تعداد دریافت فایل اصل مقاله31,629,324
امینی راستابی, جواد, نصیرپور, علی, کرامت, جواد. (1399). بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188
جواد امینی راستابی; علی نصیرپور; جواد کرامت. "بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188
امینی راستابی, جواد, نصیرپور, علی, کرامت, جواد. (1399). 'بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188
امینی راستابی, جواد, نصیرپور, علی, کرامت, جواد. بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب