آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,046
تعداد مقالات34,077
تعداد مشاهده مقاله46,493,569
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,553,248
امینی راستابی, جواد, نصیرپور, علی, کرامت, جواد. (1399). بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188
جواد امینی راستابی; علی نصیرپور; جواد کرامت. "بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188
امینی راستابی, جواد, نصیرپور, علی, کرامت, جواد. (1399). 'بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188
امینی راستابی, جواد, نصیرپور, علی, کرامت, جواد. بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 123-142. doi: 10.22092/fooder.2021.124518.1188


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب