آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,084
تعداد مقالات34,409
تعداد مشاهده مقاله48,538,721
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,132,356
کمانی, جعفر, مطلبی مغانجوقی, عباسعلی, رضویلر, ودود, رکنی, نوردهر. (1399). بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(5), 133-147. doi: 10.22092/isfj.2021.123389
جعفر کمانی; عباسعلی مطلبی مغانجوقی; ودود رضویلر; نوردهر رکنی. "بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 5, 1399, 133-147. doi: 10.22092/isfj.2021.123389
کمانی, جعفر, مطلبی مغانجوقی, عباسعلی, رضویلر, ودود, رکنی, نوردهر. (1399). 'بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(5), pp. 133-147. doi: 10.22092/isfj.2021.123389
کمانی, جعفر, مطلبی مغانجوقی, عباسعلی, رضویلر, ودود, رکنی, نوردهر. بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(5): 133-147. doi: 10.22092/isfj.2021.123389


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب