آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,040
تعداد مشاهده مقاله27,686,108
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,216,049

1.

‌‌تاثیر ‌‌‌‌بهگزینی انفرادی بر بهبود ضریب تبدیل غذایی نسل اول (F1) ماهی قزل‌‌آلای ‌‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 1-11
ابوالحسن راستیان نسب؛ حبیب اله گندمکار؛ عیسی فلاحت ناصرآباد؛ سید عبدالحمید حسینی؛ جواد مهدوی

2.

مشارکت منابع غذایی اولیه در تغذیه Parasesarma persicum Naderloo and Schubart, 2010 در بوم‌سازگان مانگرو در ذخیره ‌گاه زیست کره حرا با استفاده از ایزوتوپ‌‌های پایدار

صفحه 13-25
ملیکا مشهدی فراهانی؛ مهدی قدرتی شجاعی؛ مریم ویجت

3.

اثر ریزجلبک Aphanothece halophytica بر ترکیب اسید‌‌های چرب و اسید‌‌های آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

صفحه 27-36
پریا اکبری؛ زهرا امینی خویی؛ الناز عرفانی فر

4.

تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ

صفحه 37-47
سلیم شریفیان؛ صابر شریفیان؛ محمد صدیق مرتضوی

5.

بررسی عوامل فیزیکی و شیمیایی آب دریاچه سد گاران مریوان به‎ منظور فعالیت‎های آبزی‎پروری

صفحه 49-65
عرفان کریمیان؛ حبیب اله محمدی؛ ادریس قادری؛ حمید حسین پور؛ نظیر واحدی

6.

اثر افزودنی پودر فلفل پاپریکا (Capsicum annum) بر عملکرد رشد و برخی فاکتور‌های ایمنی ماهی زبرا (Danio rerio)

صفحه 67-78
کسری لطفی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ مهدی شمسایی مهرجان

7.

بررسی میزان فلزات سنگین در عضله میگوی پرورشی ) vannamei (Litopenaeus در برخی از مزارع گواتر سیستان و بلوچستان

صفحه 79-88
صفورا مشهدی؛ مهران لقمانی؛ پروین صادقی

8.

شناسایی عوامل موثر بر کاهش ذخایر ماهیان خاویاری سواحل جنوبی دریای خزر براساس نظرسنجی از صیادان با استفاده از معادلات ساختاری Smart Pls

صفحه 89-98
الهام میررسولی؛ رسول قربانی؛ سعید گرگین؛ علی جلالی؛ سیدمصطفی عقیلی نژاد

9.

اثرات توأم بتاپلاس و الیگوساکاریدهای پری‌‌بیوتیک بر عملکرد رشد، شاخص کبدی، پارامترهای خونی و کیفیت لاشه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

صفحه 99-110
مریم آفتابگرد؛ علیرضا سالارزاده؛ محمود محسنی؛ محمد اسماعیل راست روان؛ امیرهوشنگ بحری؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ سلطنت نجار لشگری؛ غلامرضا لشتو آقایی

10.

تولید مثل و بلوغ جنسی ماهی سفید (Rutilus kutum) در آبهای ایرانی دریای خزر

صفحه 111-121
غلامرضا دریانبرد؛ حسن فضلی؛ سیدامین‌اله تقوی مطلق؛ آرزو وهاب نژاد؛ فرامرز باقرزاده افروزی

11.

ارزیابی وضعیت صید ماهی حلوا سیاه (Parastromateus niger ( Bloch, 1795 در آبهای جنوب کشور (خلیج فارس و دریای عمان)

صفحه 123-131
سید احمدرضا هاشمی؛ مسطوره دوستدار

12.

بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال

صفحه 133-147
جعفر کمانی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ ودود رضویلر؛ نوردهر رکنی

13.

مطالعه برخی خصوصیات پویایی‌‌شناسی جمعیت و وضعیت صید ماهی کفال طلایی Chelon auratus Risso, 1810) ( مطالعه موردی : بخش جنوب شرقی دریای خزر (استان گلستان)

صفحه 149-160
عبدالرحمن مفیدی؛ رسول قربانی؛ اکرم علی اکبریان؛ محسن یحیایی؛ مسعود ملائی

14.

مطالعه تولیدات خالص اولیه فیتوپلانکتون و همبستگی آن با مولفه‌های مربوطه در نوار ساحلی حوزه جنوبی دریای خزر (98-1397)

صفحه 161-174
حسن نصراله زاده ساروی؛ آسیه مخلوق؛ فریبا واحدی؛ ابوالقاسم روحی؛ پریسا نوری

15.

عملکرد رشد و ترکیبات تقریبی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق Macrobrachium nipponense (de Haan, 1849) تغذیه شده با سطوح مختلف آستازانتین

صفحه 175-185
محمد اتفاق دوست؛ حمید علاف نویریان؛ میرمسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار

16.

تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

صفحه 187-198
احمد پودینه؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر

17.

ارزیابی برون‌‌تنی فعالیت ضد میکربی ترکیب بنزآلکانیوم کلراید و گلوتارآلدهید (REMOVE) بر آبهای با شوری متفاوت

صفحه 199-209
دنیا نیک آئین؛ احمد عرفان مىش؛ رضا مردان پور


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب