آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,892,735
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,234,127
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. (1399). مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی. "مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. (1399). 'مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب