کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. (1399). مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی. "مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. (1399). 'مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 77-92. doi: 10.22092/fooder.2020.128195.1242


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.