آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,073
تعداد مقالات34,300
تعداد مشاهده مقاله47,095,398
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,004,384
قنبری, الناز, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده. (1400). تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), 1-18. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275
الناز قنبری; مصطفی سلطانی; سوده محمدی. "تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 1, 1400, 1-18. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275
قنبری, الناز, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده. (1400). 'تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(1), pp. 1-18. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275
قنبری, الناز, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده. تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 20(1): 1-18. doi: 10.22092/fooder.2020.343462.1275


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب