آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,089,268
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,157,511
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. (1401). کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
آزاده رنجبر ندامانی; سیده مائده هاشمی. "کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1401, 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. (1401). 'کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277
رنجبر ندامانی, آزاده, هاشمی, سیده مائده. کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(1): 165-178. doi: 10.22092/fooder.2021.343625.1277


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب