آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,083
تعداد مقالات34,402
تعداد مشاهده مقاله48,366,643
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,051,197
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. (1400). تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(131), 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
حسین جهانیان نجف آبادی; اسماعیل کاظمی. "تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 131, 1400, 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. (1400). 'تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(131), pp. 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 34(131): 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب