آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,015
تعداد مشاهده مقاله27,172,124
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,168,199
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. (1400). تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(131), 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
حسین جهانیان نجف آبادی; اسماعیل کاظمی. "تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 131, 1400, 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. (1400). 'تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(131), pp. 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 34(131): 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب