آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,019
تعداد مقالات33,734
تعداد مشاهده مقاله44,972,891
تعداد دریافت فایل اصل مقاله46,405,303
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. (1400). تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(131), 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
حسین جهانیان نجف آبادی; اسماعیل کاظمی. "تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 131, 1400, 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. (1400). 'تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(131), pp. 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161
جهانیان نجف آبادی, حسین, کاظمی, اسماعیل. تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 34(131): 199-216. doi: 10.22092/asj.2021.355126.2161


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب