آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,848,605
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,739,156

1.

تأثیر افزودن محتویات شکمبه‌ای خشک شده بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین

صفحه 3-16
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ مهدی بابائی؛ مائده حاجیان

2.

اثرات سطوح سولفات روی و سلنیوم در جیره‌های غذایی حاوی روغن اکسیده بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت و سیستم دفاع پاداکسندگی جوجه‌های گوشتی

صفحه 17-32
مسعود صفرزایی؛ حسن صالح؛ طاهر میرکزهی؛ امید جنگجو

3.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست مخلوط شیر بز مهابادی و شیر گاو هلشتاین

صفحه 33-48
راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ امیررضا شویک لو

4.

اثرات هم‌افزائی و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک بومی درحضور عصاره‌های گیاهی و تعیین پایین‌ترین غلظت کشنده در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 49-64
ملیحه حاجی قاسمی؛ نرگس واسجی؛ مهدیه ایرانمنش؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ ناهید مژگانی

5.

اثرات سطح علوفه یونجه و منبع غلات (جو و ذرت) بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و رشد اسکلتی بره‌های شیرخوار نژاد فراهانی

صفحه 65-78
مریم سادات حسینی؛ مهدی خدایی مطلق؛ مهدی میرزائی

6.

بررسی اثر افزودن آنتی‌اکسیدان هایپوتائورین بر کاهش میزان پراکسیداسیون لیپید و بهبود فراسنجه‌های حرکتی اسپرم خروس طی انجماد و یخ گشایی

صفحه 79-88
جمیله امامی؛ حسین دقیق کیا؛ غلامعلی مقدم؛ بابک قاسمی پناهی

7.

تأثیر مکمل کراتین مونوهیدرات در جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 89-104
ارسلان نباتی؛ سید داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ وحید محمدی

8.

تعیین معادل واحد دامی، انرژی قابل متابولیسم و نیاز علوفه روزانه در شرایط نگهداری برای گوسفندان نژاد زندی (مطالعه موردی: پارک ملی لار، مرتع آرو)

صفحه 105-116
هادی منصوری خواه؛ محمد چمنی؛ ناصر کریمی؛ قباد عسگری جعفرآبادی؛ کاظم کریمی

9.

تعیین انرژی قابل سوخت و ساز گندم، جو و ذرت تولیدی در ایران با استفاده از روش بیولوژی (درون تنی) و مقایسه با برآورد حاصل از معادلات متداول و NIR

صفحه 117-132
اکبر یعقوبفر؛ رضوان یعقوبفر؛ احسان زارع بنادکوکی؛ حسین غلامی

10.

اثر عصاره گیاه خرفه بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون، پاسخ ایمنی و ریخت شناسی ژژنوم جوجه‌ گوشتی در شرایط تنش گرمایی

صفحه 133-150
مهدی کاظمی شورغین؛ سید جواد حسینی واشان؛ مسلم باشتنی؛ محسن مجتهدی

11.

ارزش غذایی سیلاژ تفاله پرتقال همراه با کاه گندم و اوره به روش درون تنی و برون تنی

صفحه 151-166
حسن فضائلی؛ رامین علیوردی‌نسب؛ عباس سرمدی؛ افشین همتی

12.

مروری بر استفاده از حشرات در تغذیه طیور، فرصت‌ها و چالش‌ها

صفحه 167-186
امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی

13.

اثر جایگزینی علوفه خشک جیره با سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، عملکرد تولید و تولیدمثل و قابلیت هضم در بزهای شیرده مهابادی

صفحه 187-198
شهره تاروردی سرابی؛ امیر فتاح؛ نادر پاپی؛ سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد

14.

تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

صفحه 199-216
حسین جهانیان نجف آبادی؛ اسماعیل کاظمی

15.

شناسایی مسیر پردازش پروتئین در شبکه آندوپلاسمی به عنوان عامل اصلی تنظیم بروز کرچی در بوقلمون

صفحه 217-228
فاطمه بانکی زاده؛ هدایت اله روشنفکر؛ محمدحسین بناء بازی؛ محمود نظری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب